Tentvilla en Tentvilla-Lodge 2.0      
Ruimte, Luxe & Comfort

Tentvilla
Tentvilla is een organisatie die bestaat sinds 2015 en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe accommodaties en recreatieverblijven voor campings en particulieren. Kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij uitermate belangrijk. Uiteraard voldoen onze tenten en lodges aan de hoogste kwaliteitseisen en proberen wij ook zoveel mogelijk aan het milieu te denken.

Rien van Duppen
Rien is nadat hij afgestudeerd is aan de HEAO, direct aan de slag gegaan bij een middelgrote Nederlandse touroperator en is grondlegger van vakanties voor jongeren en bedenker van vakanties voor éénoudergezinnen en singles. Als eigenaar van deze touroperator had hij onder andere 500 tenten in beheer, die elk jaar opnieuw opgebouwd en afgebroken moesten worden. Naast de touroperator activiteiten is hij ook werkzaam als Eventmanager en organisator van seminars en evenementen in binnen- en buitenland. 

Na meer dan 25 jaar als touroperator te hebben gewerkt was hij toe aan een nieuwe uitdaging en heeft deze gevonden in het mede bedenken, ontwikkelen, verkopen en verhuren van luxe Tentvilla's en Lodges in binnen- en buitenland.   

Tentvilla-Team
Het Tentvilla-team bestaat uit enthousiaste mensen die verantwoordelijk zijn voor de bouw, afwerking en service voor onze Tentvilla's en Tentvilla-Lodges. Zij kennen de ins- en outs van het recreatiegebeuren en zorgen ervoor dat zij een knap staaltje vakmanschap afleveren, waarmee u de komende 10-15 jaar mee vooruit kunt.