Tentvilla en Tentvilla-Lodge 2.0      
Ruimte, Luxe & Comfort

Onze Tentvilla

Begin 2014 is bij ons het idee ontstaan om een volledig nieuw type tent te ontwikkelen, met als uitgangspunt alle wensen van de vakantieganger; de Tentvilla XL. Wij hebben onze individuele, specifieke expertise samengevoegd om samen een nieuw type tent te ontwikkelen voor campings, landgoederen en zeker ook voor investeerders en particulieren.

Na uitgebreide research, waarbij alle voor- en nadelen van andere (glamping-) tenten zijn bekeken, veel tekenen, rekenen, proefmodellen maken en weer aanpassen, is er uiteindelijk een geweldig resultaat ; de Tentvilla XL. Met zijn totale oppervlakte van 60 m2, het ruime, overdekte terras van maar liefst 15 m2, een L-vormige woonkamer met zithoek, eethoek en volledige keuken, 3 slaapkamers en een aparte luxe badkamer met douche en toilet is de Tentvilla erg compleet en uniek.

De snelle terugverdientijd van 2 tot 3 jaar en een levensduur van circa 15 jaar maken de Tentvilla een aanwinst voor elke camping en/of landgoed.

De Tentvilla is groot, ruim, stevig, praktisch, gemakkelijk te reinigen en modern qua vormgeving. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en bieden daardoor nog meer ”vakantiebeleving”. Bij eventuele schade zijn de wanden en/of het dak eenvoudig te vervangen, zonder eerst de hele tent af te moeten breken. Het tentdoek wordt er aan 4 kanten met behulp van zogenaamde "pezen" in getrokken. 

Voor de verhuurder is de Tentvilla erg interessant omdat deze is gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen met een hele luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs en vooral ook een supersnelle terugverdientijd. Bovendien kan de Tentvilla het hele jaar buiten blijven staan waardoor vele logistieke, opslag en op- en afbouwkosten voorkomen kunnen worden.

Kortom het is de ideale tent voor investeerders, campings, vakantieparken, landgoedeigenaren en verhuurders van tenten. 

Uiteraard blijven wij de Tentvilla’s nog steeds door ontwikkelen en zorgen we dat het ontwerp, uitvoering en materialen altijd up-to-date zijn. Tijdens de vorige ontwikkelfase zijn er al diverse kwalitatieve aanpassingen gedaan waardoor de levensduur en kwaliteit absoluut beter is dan de meeste andere Safari- / Glampingtenten op de markt. De Tentvilla XL 2.0 heeft een volledig aangepast frame, een nieuw, verbeterd afspansysteem van het dak en de nieuwe volledig geïsoleerde versie, de Tentvilla-Lodge is vernieuwend en uniek op de Europese markt.