Tentvilla en Tentvilla-Lodge 2.0      
Ruimte, Luxe & Comfort

De verschillende type Tentvilla's

Onze Tentvilla's zijn verkrijgbaar in bijna elke maat en kleur, van 2-persoons tot 10-persoonstent, van vergadertent tot bruidsuite, wij kunnen in principe alles maken. Het type dat op dit moment het meest verkocht wordt is de Tentvilla XL voor 6 personen, met een afmeting van 10 bij 6 meter, deze is lekker ruim en comfortabel ! 

De Tentvilla XL 

Nieuw op de Nederlandse markt is de Tentvilla. Een Tent voorzien van alle luxe van een ware villa! De gezelligheid van de camping vanuit een accommodatie die voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo wordt kamperen natuurlijk wel heel aantrekkelijk. 

De Tentvilla is zeer ruim opgezet en is in totaal maar liefst 60 m2 groot (B 6 x L 10 meter) ! Hiervan is 45 m2 (6 x 7,5 meter) woonruimte en 15 m2 (6 x 2,5 meter) overdekt terras. De tentvilla heeft een ruime, L-vormige woonkamer, met zithoek, eethoek en een volledig ingerichte keuken.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een ruim 2-persoonsbed, 1 met 2 éénpersoonsbedden en 1 met een stapelbed. 
Verder is er een badkamer met een eenvoudige douchecabine met wastafel en toilet. 


De Tentvilla XLdeLuxe


De Tentvilla XL de Luxe is eveneens zeer ruim opgezet en heeft naast alles wat de Tentvilla XL te bieden heeft ook een extra luxe badkamer met een douchecabine met glazen wand, hangcloset, wastafel met spiegel en een (scheer-)stopcontact  en In de keuken is ook een extra afzuigkap en een RVS achterwand gemonteerd. Klik voor de indeling op deze link.