Tentvilla en Tentvilla-Lodge 2.0      
Ruimte, Luxe & Comfort

De Tentvilla-Lodge

In 2016 is, naar aanleiding van veel vragen uit de branche, het idee ontstaan om een volledig geïsoleerde variant van de Tentvilla te ontwikkelen. Niet met dubbele laagjes stof, maar met volledig geïsoleerde wanden, vloeren en dak. Deze isolatie zorgt voor verkoeling in de zomer (ook goed te gebruiken met een airco) en verwarming in het koude voor- najaar en winter. De Tentvilla-lodge heeft het uiterlijk van een tent, maar biedt de luxe van een compleet vakantiehuis.  

De Tentvilla-Lodge is groot, ruim, stevig, praktisch, gemakkelijk te reinigen en modern qua vormgeving. De grote ramen met dubbel glas zorgen voor veel lichtinval en bieden daardoor nog meer ”vakantiebeleving”. 

De indeling is gelijk aan de Tentversie en heeft ook een oppervlakte van 60 m2 (buitenmaten Lodge 6,45 x 10,10 meter). Het ruime, overdekte terras is ook maar liefst 15 m2, dus biedt schaduw in de zomer en beschutting tijdens een buitje. Er is een L-vormige woonkamer met zithoek, eethoek en volledige keuken, 3 slaapkamers en een aparte luxe badkamer met douche en toilet.

De snelle terugverdientijd van 3 tot 5 jaar en een levensduur van circa 15 jaar maken de Tentvilla-Lodge een aanwinst voor elke camping en/of landgoed. 
Kortom het is de ideale lodge voor investeerders, campings, vakantieparken, landgoedeigenaren en verhuurders van tenten. 

Voor de verhuurder is de Tentvilla-Lodge erg interessant omdat deze is gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen met een hele luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs en vooral ook een supersnelle terugverdientijd. Bovendien kan de Tentvilla het hele jaar verhuurd worden en blijven staan, waardoor vele logistieke, opslag en op- en afbouwkosten voorkomen kunnen worden.

De Tentvilla en Tentvilla-Lodge worden gebouwd op vlonders en kan eventueel afgebroken worden, waardoor het geen vastgoed betreft. De Lodge is zelfdragend waardoor de indeling gemakkelijk aangepast kan worden aan de persoonlijke wensen. 4- of 5-persoons varianten met bijvoorbeeld sauna, extra grote slaap- of woonkamer, het is allemaal bespreekbaar !